Maya Kozmetika Nyíregyháza
Telefonszám: +36 20 966 9344
4400 Nyíregyháza, Ferenc krt. 9.

Cellulitisz kezelés

Egy jól képzett kozmetikus tudja, hogyan kell kívül – belül kezelni vendégeit, hogy megjelenésük ápolt és magabiztos legyen a mindennapi- és üzleti életben. Alapos tájékozottsággal kell rendelkeznie, mert a „csodatevő” kezelések kínálata igen bőséges, így a kiválasztása is nehézkes, célszerű a probléma megoldásához a legmegfelelőbbet alkalmazni.

Cellulit kezelés

Paprikás zsírégetés

Csípősen hatékony feszesítő testkezelés. A paprika ereje az ultrahang, a vákuum és a tekercselés ráadásával.

A paprikakivonat orvosilag bizonyítottan segíti a kötőszövetekben lerakódott zsírok oldását és elszállítását. Zsírégetõ hatásának köszönhetően pedig fogyasztó hatású. Rendszeres használata hozzájárul az elfáradt, elöregedett bőr újraépüléséhez, ezen kívül tisztítja az ereket és a nyirokrendszert is.

Kúrában javasolt a kezelés, és centikben mérhető a hatás!

Paprikás vákuum –nyirokmasszázs és zsírtörés. A méreganyagok felszabadulnak és kiürülnek a szervezetből. A makacs lerakódott zsírpárnák fellazulnak, így könnyebben kezelhetőek. A bőr feszesebb és rugalmasabb lesz.

Paprikás ultrahang – „zsírolvasztás”. A hatóanyagok gyorsabban bejutnak a bőrbe, így belülről is segítik a zsírégetést, miközben a bőrfelszínt feszesíti az ultrahang. A beavatkozás fájdalommentes.

Paprikás tekercselés – feszesítés, mélymeleg terápia.

Kezelés menete:

letisztítás, radírozás (frimátorral is), tonizálás, masszírozás, ultrahang, vacuum, tekercselés

 

Copyright 2012 © Maya Kozmetika
Webfejlesztés: Arteries Studio