Maya Kozmetika Nyíregyháza
Telefonszám: +36 20 966 9344
4400 Nyíregyháza, Ferenc krt. 9.

Bemutatkozás

Maya

Gaálné Bor Marianna vagyok, 1997-ben szereztem meg a kozmetikus bizonyítványt, több, mint 20 éve dolgozom a szakmában. Számomra a kozmetika hivatás és életforma is egyben. Úgy érzem, jó alapokra tettem szert mesterem mellett, és figyelemmel kísérem a legújabb eljárásokat, a szakma új vívmányait. Tudásomat folyamatosan bővítem, rendszeresen részt veszek szakmai konferenciákon, kiállításokon, illetve továbbképzéseken.

Mi vár Rád nálam?

Célom, hogy vendégeim professzionális kozmetikai szolgáltatást tudjanak igénybe venni. A szalonban alkalmazott kezelések mellett folyamatos tanácsadással segítem őket az otthoni bőrápolásban, sminkelésben, és a testi-lelki egyensúly megtalálásában.

Milyen termékekkel dolgozom?

Kozmetikai Stúdiómban főként növényi alapú hatóanyagok felhasználásával készült professzionális kozmetikai termékekkel dolgozom, melyek megoldást jelenthetnek a legkülönbözőbb bőrtípusok problémáira.

Az Ilcsi Szépítő Füvek professzionális natúr kozmetikumok friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, szintetikus anyagokat nem tartalmaznak. Segítségükkel a legkülönbözőbb bőrproblémák orvosolhatók, a legérzékenyebb bőrűek számára is biztonságos megoldást jelentenek.

Professzionális gépek

A kozmetikus kéz önmagában is csodákra képes, de a kezelések hatékonyságát professzionális gépek (ultrahang, vio, mikrodermabrázió, face lifting, mezoterápia, stb.) segítségével tudjuk fokozni.

A gépi kezelések illetve a luxus kezelések során is kiváló minőségű, professzionális készítményeket alkalmazok, melyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

Kényelem

A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség könnyíti a szalon megközelítését. A kozmetikai stúdióm meghitt, barátságos és intim környezetet biztosít a kozmetikai kezelésekhez. A kozmetikai kezelések előre egyeztetett időpontban történnek elkerülve a várakozást. Jelentkezz be hozzám telefonon, vagy e-mailben.

Szeretettel várok mindenkit, aki szépülni, feltöltődni vágyik egy hangulatos, nyugodt helyen, a Maya Kozmetikában.

Copyright 2012 © Maya Kozmetika
Webfejlesztés: Arteries Studio