Maya Kozmetika Nyíregyháza
Telefonszám: +36 20 966 9344
4400 Nyíregyháza, Ferenc krt. 9.

Füllyukasztás

A fülbevalók 24 karátos aranyozott vagy orvosi fém (ezüst színű) felülettel kezeltek, és száz százalékig sterilek. A füllyukasztás gyors, pontos és higiénikus. A fülbelövő készülék rugós szerkezete mintegy 1/10 mp alatt lyukasztja át a fülcimpát. A benne levő fülbevalót automatikusan és pontosan belövi a kívánt helyre, ezáltal minimalizálja a füllyukasztással járó kellemetlenségeket és fájdalmat.

A fül ápolása, utókezelése:

Naponta fertőtlenítő szeszbe mártott fülpiszkálóval – a fülbevaló kiszedése nélkül – kell a fület megtisztítani elöl és hátul, ezután párszor a fülbevalót 180 fokkal jobbra illetve balra forgatni a fülben.
A pillangókapcsot NE nyomjuk a fül felé a szár mentén, a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizd a kapocs mögötti részt.
4-6 hétig hagyd benne a fülbevalót a füledben, ilyenkor a fül hamar beforr. 6 hét elteltével a fülbevalót kicserélheted, de először lehetőleg arany fülbevalót használj.
A füllyukasztás utáni gyógyulási időszakban (3-5 nap) a hajlakkot, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsd távol a füledtől. Amennyiben mégis valamilyen készítmény a füledet éri, öblítsd le bő vízzel.
Érzékenység, enyhébb fájdalom, valamint bőrpirosodás előfordulhat, ez teljesen természetes. Megfelelő kezelés mellett az apróbb kellemetlenségek 48 órán belül elmúlnak.

Copyright 2012 © Maya Kozmetika
Webfejlesztés: Arteries Studio