Maya Kozmetika Nyíregyháza
Telefonszám: +36 20 966 9344
4400 Nyíregyháza, Ferenc krt. 9.

Iontoforézis

Egyenáram segítségével a készülék a hatóanyagokat átjuttatja a bőr természetes védőrétegén.

Szeles időben, szabadban és a napon sokat tartózkodó emberek bőre hamarabb ráncosodik, mert rendkívüli mértékű vízhiány lép fel. A kozmetikai kezelés célja ezeknek a károsító tényezőknek az ellensúlyozása.

Ez a kezelés hidratálás. A hidratálás a bőr víztartalmának növelését jelenti, amelyet magas víztartalmú emulziókkal, krémekkel végzünk.

Nagyon fontos, hogy megfelelően gondoskodni kell a szervezet folyadék utánpótlásáról. Naponta 2-3l folyadékot kell fogyasztani.

A hidratáló krémek vízből és olajból álló emulziók, a víz bejut a bőrbe, az olaj pedig átitatva a bőr felső részét, - nem engedi kiszáradni azt. Ha kevés az olaj a bőrön gyorsan kiszárad, ha viszont sok, akkor elzárja az amúgy is küszködő bőrt a levegőtől.

A kozmetikus vízbeviteli módszere az elektromos áram. A vízzel, ionokkal rendelkező molekulákat is juttathatunk be a bőrbe, ez az iontoforézis. Ezzel a módszerrel 6-8ml folyadékot is be lehet vinni a bőrbe, ami nem megvetendő, hiszen egy jó minőségű hidratáló krémmel csak szűk 1ml-t.

Igazán jó hatását kúraszerű alkalmazással fejti ki. Alkalmazható önálló kezelésként, de arc-és dekoltázsmasszázzsal együtt is. Ha előtte pedig egy mikrodermabráziós (bőrcsiszoló) kezelést végzünk, akkor ez már egy igazi, professzionális karbantartás.

Hatása:

- az erek kitágulnak

- fokozódik a vérkeringés és az anyagcsere

- javul a sejtek oxigén- és tápanyagellátása

- fokozódik a bomlástermékek elszállítása

- stimulálódnak a bőr funkciói, az öregedési folyamatok lelassulnak

- a hatóanyagok felszívódása a többszörösére is felgyorsulhat

- töltéssel bíró hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe tudnak bejutni

- kozmetikai anyagok hatásának fokozhatjuk

Copyright 2012 © Maya Kozmetika
Webfejlesztés: Arteries Studio