Maya Kozmetika Nyíregyháza
Telefonszám: +36 20 966 9344
4400 Nyíregyháza, Ferenc krt. 9.

Mezoterápiás arckezelés

Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével kis csatornákat nyit a bőrsejtek falain, melyen keresztül a tömény hatóanyagok közvetlenül az intercelluláris térbe, a problémáért felelős sejtekhez jutnak el. További előnye, hogy nincs fájdalom érzet és duzzanat, a kezelés kellemes érzés a vendég számára.
A mezoterápiás kozmetika készülékhez kifejlesztett arc – és testkezelő termékcsalád klinikai tisztaságú, biológiailag aktív összetevőket tartalmaz. Bármely más eddigi módszernél jóval hatásosabbak a bőrfiatalítás, a bőr öregedésének késletetése, feszesítés, ránctalanítás, seborreás bőrök kezelése, zsírbontás és cellulitkezelés területén.

A tű nélküli mezoterápia újdonság a kozmetikai gyakorlatban. Más elektorkozmetikai módszerekkel nem lehetséges ilyen mélységbe juttatni a hatóanyagokat. Nincs hatóanyag veszteség.

Arckezelés:

A mezoterápiás kezelés arcemelő – mezolifting – hatása azonnal látható és tapintható
A kezelt területen a bőrszövet alkotóelemeiben minőségi és mennyiségi változások mennek végbe, melynek végeredményeképpen a bőrszerkezet visszafiatalodik.

Tartalma, gyakorisága: Általában 60 percig tartanak (arc+nyak+dekoltázs) és hetente 1-3 kezelést végzünk a bőr állapotától függően.

Eredménye:

A bőr állapotától és a diagnosztikától függően 6-10-12 alkalomból álló kezelőkúrákat javaslunk. A kúrák eredménye azonnal látható és tapintható. A bőrszerkezet folyamatos újjáépülése mellett a mikro ráncok kisimulása és a mélyebb mimikai ráncok ellágyulása figyelhető meg. A kúrák ideje alatt az otthoni ápoló szérumok rendszeres használata fontos.

Copyright 2012 © Maya Kozmetika
Webfejlesztés: Arteries Studio