Maya Kozmetika Nyíregyháza
Telefonszám: +36 20 966 9344
4400 Nyíregyháza, Ferenc krt. 9.

Mezoterápiás testkezelés

Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével kis csatornákat nyit a bőrsejtek falain, melyen keresztül a tömény hatóanyagok közvetlenül az intercelluláris térbe, a problémáért felelős sejtekhez jutnak el. További előnye, hogy nincs fájdalom érzet és duzzanat, a kezelés kellemes érzés a vendég számára.
A mezoterápiás kozmetika készülékhez kifejlesztett arc – és testkezelő termékcsalád klinikai tisztaságú, biológiailag aktív összetevőket tartalmaz. Bármely más eddigi módszernél jóval hatásosabbak a bőrfiatalítás, a bőr öregedésének késletetése, feszesítés, ránctalanítás, seborreás bőrök kezelése, zsírbontás és cellulitkezelés területén.

A tű nélküli mezoterápia újdonság a kozmetikai gyakorlatban. Más elektorkozmetikai módszerekkel nem lehetséges ilyen mélységbe juttatni a hatóanyagokat. Nincs hatóanyag veszteség.

Testkezelések:

Tartalma, gyakorisága: általában 40-50 percig (testtájanként) és hetente 1-3 kezelést végzünk.

Eredménye: A cellulit állapotától és a helyi zsírfelhalmozódás mértékétől függően 6-10-12 alkalomból álló kúrákat javaslunk. A kúrák ideje alatt az otthoni testápoló termékek rendszeres használata ajánlott!

Kúra alatt fontos betartani néhány jótanácsot:

A kezelést követő 3 napban kerüljük a cukor, szénhidrát fogyasztását!

Napi 4 liter folyadék bevitele szükséges.

A kúra ideje alatt végezzünk napi 30 perc testmozgást!

Keringést javító otthoni ápolók használata ajánlott.

A mezoterápiás kezelés ellenjavallatai

Terhesség, szívritmus-szabályzó, epilepszia, bőrgyulladás, bőrfertőzés, ekcéma, herpesz, nemrég készített tetoválás, aktív akne, egyéb bőrbetegség.

Műtétet követő 40 napban nem alkalmazható.

Botox: a kezelést követő 30 napban nem alkalmazható, illetve soha a kezelt felületen.

Implantátumok beültetése esetén.

Copyright 2012 © Maya Kozmetika
Webfejlesztés: Arteries Studio