Maya Kozmetika Nyíregyháza
Telefonszám: +36 20 966 9344
4400 Nyíregyháza, Ferenc krt. 9.

Smink, dekorkozmetika

Smink

Nappali, alkalmi, esküvői sminkek Malu Wilz és NYX professzionális termékekkel.

Műszempillák

Tincses műszempillák

Soros műszempillák

Tartós festések

Tartós szempilla- és szemöldökfestés

Előnye, hogy nem kell minden reggel órák hosszat festegetni magunkat a tükör előtt, mert ma már ugyanúgy festhetjük szemöldökünket és szempillánkat, mint a hajunkat. A modern festékek szakszerű alkalmazása már nem károsítja a szempillákat, vagy a szőrszálakat, így bátran lehet őket használni.

Szemöldökfestés

A szemöldök festése, kiemelése keretet ad az arcnak. Egy szép ívű és formájú szemöldök képes teljesen megváltoztatni és meglágyítani az arcvonásokat. A szemöldök festésekor a kezelendő bőrfelületet letisztítjuk, zsírtalanítjuk, hogy festék jól be tudja fogni a szőrt, illetve aki szeretné, a bőrt is. Felkenjük a festéket, kivárjuk a hatóidő leteltét (kb. 10-15 perc, szín erősségétől függően), majd letöröljük. Ha szükséges, a szemöldököt a festés után formázzuk.

Szempillafestés

A szempillák festésekor a kezelendő bőrfelületet letisztítjuk, zsírtalanítjuk, hogy festék jól be tudja fogni a pillákat. Ezután az alsó szemhélyra felhelyezünk egy alátétet, hogy a festék nehogy összemaszatolja a bőrt. Felkenjük a festéket, kivárjuk a hatóidő leteltét (kb. 10-15 perc), majd letöröljük. A vendég a hatóidő alatt nem nyithatja ki a szemét, mert belemegy a festék, aki égő, csípő érzést okoz! A lemosást nedves vattapamacsok segítségével végezzük el, a szempillák tövétől lefelé haladva. A vendég csak ez után nyithatja ki a szemét. Végül bórvízbe pislogtatunk, hogy az esetleges festékmaradványok távozni tudjanak a szempillákról, és a festék fixálódjon. Ha szükséges, szemcseppet is alkalmazunk, hogy gyorsabban meg tudjon nyugodni a szem.

Smink tanácsadás

Testreszabott smink tanácsadás, Malu Wilz termékek az otthoni sminkeléshez.

Copyright 2012 © Maya Kozmetika
Webfejlesztés: Arteries Studio